web analytics

Voorwaarden

Aanpassing voorwaarden ivm beëindiging van de winkel:
De inname voorwaarden blijven van kracht, er wordt geen kleding teruggegeven, tegoeden kunnen t/m 19 november 2022 (is de laatste dag dat de winkel open is) cash worden uitbetaald in de winkel. Na deze datum vervallen alle tegoeden.

Voorwaarden AnneLou, tweedehands kleding

Wanneer kunt u inbrengen:

Zomerkleding: februari t/m juni
Winterkleding: juli t/m januari

Uw kleding wordt ALLÉÉN OP AFSPRAAK ingenomen!!
Bel of mail even, het kan zijn dat AnneLou al vol zit en pas op een later moment weer kan innemen.
Dit om teleurstelling te voorkomen en u naar huis te sturen met uw tas(sen) vol kleding.

Wat kunt u inbrengen:

Maximaal 50 stuks, minimaal 10 stuks, tenzij anders is afgesproken.
Kinderkleding meisjes: maat 50 t/m maat 176
Kinderkleding jongens: maat 50 t/m 158
Dameskleding: maat 34 t/m maat 48
Schoenen, tassen, riemen etc.

Bij inname van uw kleding vult u een inschrijfformulier in en ontvangt u een klantnummer.
AnneLou kijkt uw kleding niet direct na! Uw niet geselecteerde kleding wordt aan een goed doel geschonken. U mag erop vertrouwen dat deze kleding ook echt niet geschikt is voor de verkoop. Enig overleg betreffende speciale en/of dure items is altijd mogelijk. De ervaring leert echter dat de niet verkochte kleding zelden wordt opgehaald en het bewaren ervan alleen maar extra werk kost en veel ruimte inneemt, wat ik liever besteed aan het optimaliseren van de winkel!

Kwaliteit staat bij AnneLou voorop! AnneLou bepaalt welke kleding wordt ingenomen, merkkleding heeft de voorkeur, maar een mooie Hema of H&M is ook welkom! AnneLou selecteert streng dus kijk uw kleding thuis heel goed na! Kleding die bij voorbaat kansloos is om in de winkel te komen moet u dus niet meenemen, dit om teleurstelling te voorkomen. De ingeleverde kleding moet er als nieuw uitzien!!
Denk steeds bij uzelf: “Zou ik dit zelf nog kopen?”

De kleding die u inbrengt dient RECENT GEWASSEN EN GESTREKEN te zijn, dit is heel belangrijk om het kledingstuk te kunnen verkopen! De kleding mag geen gebreken vertonen zoals: vlekjes, gaatjes, gepild, vaal, gekreukt, knopen eraf, rits stuk, rook en/of zweetgeur, verkleuring, uit de mode etc. AnneLou neemt geen basis shirts, ski-kleding, zwemkleding, maillots, leggings, lingerie, pyjama’s  e.d. in, tenzij het nog nieuw is, dus met prijskaartje er nog aan!
U dient de kleding netjes gevouwen in te leveren in een shopper of vuilniszak die u niet meer terug hoeft, dus niet in dozen. Sieraden e.d. mag u inleveren, maar daar ontvangt u geen tegoed voor. Een uitzondering hierop zijn dure merk sieraden.

Hoe lang in de winkel?

Uw kleding blijft ten minste twee maanden in de winkel hangen. Hierna wordt uw niet verkochte kleding aan een goed doel geschonken. Zolang uw kleding in de winkel hangt, kunt u het evt nog terugnemen.
Alle communicatie verloopt via de e-mail, u dient zelf actie te ondernemen wanneer uw e-mailadres wijzigt, u als inbrenger bent verantwoordelijk voor de verstrekte gegevens.

De verkoopprijs/uitverkoopprijs wordt ten alle tijden bepaalt door AnneLou. Er wordt heel scherp geprijsd want de ervaring leert dat ‘te duur geprijsde artikelen’ blijven hangen, er hangt nu eenmaal een “tweedehands kaartje” aan.

Hoe krijgt u uitbetaald?

U ontvangt 30% van de verkoopprijs nadat uw kledingstuk is verkocht. Wanneer u uitbetaald wilt worden dan dient u dit per telefoon of e-mail kenbaar te maken. Voor kleine bedragen is dit niet altijd nodig, maar voor grotere bedragen wel. Het opgebouwde tegoed wordt cash in de winkel uitbetaald.
Let op: tegoeden die 8 maanden na inbreng niet zijn opgehaald komen automatisch te vervallen.

Aansprakelijkheid:

AnneLou neemt alle voorzorgsmaatregelen in acht, maar is niet aansprakelijk voor diefstal, schade, brand of vermissing van uw ingebrachte kleding.  Ingebrachte kleding hangt in de winkel op risico van de inbrenger. Zoekgeraakte kleding wordt dus ook niet vergoed door AnneLou.

Ruilen: Gekochte kleding kan niet meer teruggebracht worden!

Het kan zijn dat AnneLou tussendoor de voorwaarden aan moet passen, u wordt hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

Inbrengen van kleding betekent akkoord gaan met deze voorwaarden.

Laatst aangepast op: 30 augustus 2022